|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Sofia Ksanochka Gryffindor V. Sınıf

Mesaj Sayısı: 234 Kan Durumu: babası kofti, annesi safkan. Rp Partneri: aşka inanmıyor Özel Yetenek: Meta.
 | Konu: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 1:21 am | |
| açtık bakalım, hayrola. 01:20 |
|
 | |
Elise Wagner Muggle Bilimleri Profesörü

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 2:06 am | |
| Bu dünyada armudun iyisini ayıların yemesinden bıktım usandım. Bu cümle hep böyle çiftler için falan kullanılır ama ben ara sıra insanların yüzsüzlüğü için de söylüyorum bu sözü. // 02.06. |
|
 | |
Sunny Noble

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 2:10 am | |
| o2.09 Bilge'nin rp yazmasını beklemekteyim. Ha, bir de uykum gelmiyor. |
|
 | |
Jena Jankovics

Mesaj Sayısı: 278 Kan Durumu: Melez. Rp Partneri: Francisco Djakovic. Bütün Sırplar toplandık. Özel Yetenek: Meta.
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 2:15 am | |
| Halil Sezai dinleyip, depresyona girip uyuyacağım şu an. Böyle acılı şarkılar dinleyerek kendine psikolojik baskı yapmaktan tek mutluluk ve daha çok heyecan duyan hastalıklı benim herhalde. Ay bilmiyorum bence çok hoş oluyo. Hadi iyi geceler. Yarın çok iş var. 02.15'' |
|
 | |
Meg Margold Avukat

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 3:53 am | |
| Biz neden Gabriel ile hep bu vakitte rp yazıyoruz. Vat iz aır pırablım yani. 0353 |
|
 | |
Marvin Mansfield

Mesaj Sayısı: 91 Kan Durumu: Safkan Rp Partneri: -İnsanlar ayakkabı yemezler Alysia.
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 8:27 am | |
| Jaejoong geldi, geldi, geldi! |
|
 | |
Maia de Bailleul

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 1:05 pm | |
| JaeJoong : Şimdiye kadar gördüğüm en güzel kızlar,Türk kızları... Sizinle evlenmek isterim deyip utanıp masanın altına girmiş.
EVET EVET EVLENELİM, HADİ!!!! |
|
 | |
Chloë Cloutier Holyhead Harpies Arayıcısı

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 1:28 pm | |
| Bir Jankovics daha, hadi hayirlisi ahah. Bu hafta o kadar cok otobus kullandim, o kadar cok yalan soyledim ve o kadar cok eglendim ki, eheh. Neyse, degdi. Cancigim anahtari almayi unutunca cilingir cagirip girdik eve falan, eheh soygun gibi. Simdi bes ay goremiycem tekrar, FML.
Sabah kalkip Istanbul'un diger ucundaki evime de geldim, oh, dersane var yirmi dakika sonra da. Aksam PC'ye gecince acilan iki uc siteye de damlayayim, buradaki karaktere de rutbe alayim. Yoruldum.
13.29 |
|
 | |
Vibeke Ingebjørg

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 1:46 pm | |
| Yeni takım! Deneme bir - ki, 1346 |
|
 | |
Jena Jankovics

Mesaj Sayısı: 278 Kan Durumu: Melez. Rp Partneri: Francisco Djakovic. Bütün Sırplar toplandık. Özel Yetenek: Meta.
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 2:03 pm | |
| Ne kadar kıskanç bücürükler var ya. Silkelemek lazım şunları. 14.03 |
|
 | |
Robert de Marqué Albusan Biçim Değiştirme Profesörü

Mesaj Sayısı: 1166 Kan Durumu: Safkan Rp Partneri: Caroline Karnelblood Yaş: 27
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 4:15 pm | |
| İlkin'e bu hazzı yaşatmak kader kötü bir şey yok. _________________  | Spoiler: | | |  |
|
|
 | |
Louvenia Mansfield Cadı

Mesaj Sayısı: 132 Kan Durumu: Safkan Rp Partneri: Ümmühan Özel Yetenek: Kutup Ayısı. Yaş: 20
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 6:17 pm | |
| 18:16 Daha dersin adını doğru yazamıyorken finalini de veremem tabi. Sitokiometri, Sitokiometre, Stokiometri, Stokiometre?! |
|
 | |
Christopher Cain Palewing Büyücü

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 6:21 pm | |
| Tirip yapmak isityorum. Az önce beyaz bir kaplan öldürdüm, sağ gözünden tüfekle vurdum. Hastahane ne kasvetlidir ki aklıma hep, çocukluğumda okuduğum, 9. Hariciye Koğuşunu getirir. Sonu ölümdür tüm canlıların ve taşlar, kayalar da canlıdır. |
|
 | |
Louvenia Mansfield Cadı

Mesaj Sayısı: 132 Kan Durumu: Safkan Rp Partneri: Ümmühan Özel Yetenek: Kutup Ayısı. Yaş: 20
 | Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 6:58 pm | |
| 18:58 Kendimi o kadar özel hissediyorum ki ahahaha. |
|
 | |
Cosmina Luminita Çatlak Kazan Sahibesi

| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 05, 2012 7:11 pm | |
| İçimden gelen sesleri duyamıyorum, ama hissedebiliyorum. Ciddi ciddi şizofreni belirtileri göstermeye başladım sanırım. 1911 |
|
 | |
|